Akvariefisk er spil, dynamik, farver og liv i hjemmet

09 jul
Akvariefisk  (foto: petworld.dk)

Akvariefisk (foto: petworld.dk)

Akvariefisk er til det moderne travle menneske, der ikke har energi og overskud til den omsorg en hund eller en kat kræver. Forestil dig, at du har grædt en hel nat – sådan har akvariefisk det hele tiden.

Akvariefiskenes egenskaber

De har fugtige øjne og vådt mellemkød konstant, hvorfor vi skal passe godt på dem. Der er noget smukt over at have akvariefisk – de kan fungere som godt selskab en fredag aften, hvis ikke der er gang i x-factor sæsonen, men de kan også fungere som en slags tapet i en ellers kedelig og livsforladt lejlighed. Med mangel på nærvær og godt selskab, kan man hurtigt drukne i livets mange sorger. Hvis man vil undgå dette, kan akvariefisk være en inspirationskilde. De kan illustrere, hvordan man ikke drukner, selvom man er ude, hvor man i bund og grund ikke kan bunde. Et liv uden akvariefisk kan derfor sagtens blive som en astronaut is uden vingummien. Et liv uden akvariefisk kan altså med andre ord blive et liv uden glæde.

Forelskelsens følelse

At have akvariefisk kan give fornemmelsen af at være forelsket hver dag. Når man er forelsket, kan man blive forbløffet over et andet menneskes skønhed, hver gang man kigger på dette menneske. Man føler at man konstant genopdager, hvor smuk personen er. Den oplevelse kan du også få, når du har akvariefisk i dit hjem. Fiskene positionerer sig forskelligt i forhold til hinanden, hvorfor du kan se dem med nye øjne, hver gang du kigger på dem. På den måde er vi tilbage til det punkt, hvor akvariefiskene kan give din hverdag den mængde nærvær og det selskab, som vi alle går og hungrer efter. Akvariefisk kan på den måde blive en livslang partner, som holder dig i hånden, når livet er hårdt og som kærtegner dig blidt, når dit sind er formørket.

 

Læs mere om akvariefisk hos Petworld

 

Se flere af vores indlæg om akvariefisk og akvarier:

Køb akvariefisk hvis børnene plager om et kæledyr

Et akvarium pynter i boligen

Share

Tags:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør