Bayvantic bekæmper succesfuldt alle bidende smådyr

03 mar
Ikke flere lopper! (foto petworld.dk)

Ikke flere lopper! (foto petworld.dk)

Flåter, lus og lopper. De kan leve stort set over alt. Men de er ikke umulige at komme af med, selvom de har fundet sig til rette. For at komme af med dem, skal du have et middel, de ikke holder af. Sådan et middel har Bayvantic skabt.

De små, kriblende, krablende, bidende og kløende dyr kommer som regel ind ad hoveddøren sammen med huskatten eller hundehvalpen. Uanset hvilket kæledyr, du har, er der stor sandsynlighed for, at lus og lopper holder af at sætte sig i pelsen og tygge i deres hud og suge deres blod.

For at undgå at din hund eller kat eller kæledyr bliver udsat for dette samt for at undgå, at de små dyr kommer ind i dit hjem, kan du bruge Bayvantics dråber.

Dråberne prikker du simpel i pelsen på kæledyret, og væk er de små sorte blodsugere.

Bekæmpelse på flere måder

Det kan være svært at komme af med både lus og lopper og flåter. Det er forskellige dyr, som har forskellige levevilkår. Alligevel har Bayvantic formået at skabe et produkt, der kan fjerne alle dyrene. Samtidig er det simpelt at påføre og kan købes til en god pris.

Hos Bayvantic ved man, at det ikke nødvendigvis kun er dyrene, det går ud over. Hvis først lopperne har gjort sit indtog i dyrepelsen, er der stor sandsynlighed for, at de også sidder i tæpper, dyner, sofaer og puder. Derfor har de udviklet dette dråbemiddel, som er let at bruge og som hurtigt fjerner lopperne.

Lopper giver udslet og kløen på mennesker såvel som dyr. Derfor har Bayvantic skabt midlet, der på rekordtid fjerner lopperne fra kæledyrets pels.

Når først lopperne har forladt dyret, vil du snart opleve, at huset også er tomt for kriblende, kløende smådyr. Bayvantic er billigt og effektivt og indeholder ikke farlige medikamenter.

Se udvalget fra Bayvantic her: http://www.petworld.dk/products/bayvantic.aspx

 

Læs mere om loppemidler her:

Bayvantic – Hvis du vil luge ud i lopperne

Udryd lopperne med Frontline

Bayvantic bekæmper succesfuldt alle bidende smådyr

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør