Din hund har brug for Frontline

03 jul
Jo hurtigere jo bedre (Foto Petoworld.dk)

Jo hurtigere jo bedre (Foto Petoworld.dk)

Lopper har ikke en specifik sæson. De er mange, de er der hele året, og du og din hund kan ikke blive fri for dem – medmindre I effektivt og aktivt modarbejder dem. Her kan Frontline hjælpe jer.

Gå tidligt i gang

5 lopper kan på 3 uger blive til omkring 6000 lopper i forskellige stadier, hvis de ikke behandles. Lopper kravler rundt på din hunds hud og lægger æg. Æggene falder af hunden og ned i husets tæpper, hvor de klækkes, og så har hele familien pludselig lopper. Derfor skal du hele tiden være opmærksom på, om din hund har symptomer.

Det klør over det hele, og det kan du se på din hund. Den vil hyppigt stoppe op og på alle måder forsøge at komme kløen til livs.

Energien forsvinder. Lopper gør, at din hund er konstant irriteret. Hunden kan ikke gøre noget ved det, og derfor kommer den hurtigt til at føle sig meget magtesløs. Den vil hænge med hovedet og ikke gide at være med til de aktiviteter, den normalt synes er sjovt.

Prøv at frisere hundens pels hen over et stykke hvidt papir. Hvis du kan se små sorte eller gullige prikker, så har hunden formentlig lopper. Det er nemlig deres afføring.

Se nogle tilbud på Frontline her

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør