Et akvarium pynter i boligen

12 jul
Et akvarium er både kæledyr og pynt (foto petworld.dk)

Et akvarium er både kæledyr og pynt (foto petworld.dk)

Der er mange måder at indrette en bolig på. Antallet af varemærker inden for boligindretning er efterhånden blevet meget omfattende. Nogle gange kan man dog kombinere nogle helt simple interesser med boligens indretning, så man kan skabe et nyt udtryk eller en unik atmosfære. Det kunne for eksempel være, at man kunne få en interesse for fisk til at passe ind i boligindretningen i form af et akvarium med nogle flotte akvariefisk?

Det er ikke til at sige præcist, hvordan et akvarium skal se ud, andet end det er en vandtæt beholder, ofte af glas, hvor der kan være vand og fisk i. Akvarier kan desuden indeholde akvarieplanter og forskellige former for avkarie tilbehør. Der er mange muligheder for at give et akvarium et unikt og personligt udtryk, så det passer lige ind i ens bolig. Dette kan man naturligvis også gøre bevidst gennem valget af fisk.

Mange vælger at have et akvarium stående på børneværelset, så børn kan kigge på fiskene og lære lidt om at passe på nogle dyr på egen hånd. Det er forholdsvist nemt at komme i gang med at fodre akvariefisk og med jævne mellemrum rense akvariet. Der er dog ingen, der siger, at akvarier nødvendigvis skal stå i et værelse.

Et akvarium kan placeres mange steder i boligen

Nogle har med stor glæde erfaret, at et akvarium sagtens kan stå i stuen eller et andet iøjenfaldende sted i boligen. Synet af vand og fisk er beroligende og afslappende, og så er det naturligvis også meget smukt. Flere har valgt at indbygge et stort akvarium i en væg, så det virkelig bliver en del af boligens struktur. Man kan dog også fremhæve akvarier ved at stille dem på et akvariebord, så de rigtig kan komme til deres ret. Ja, der er mange muligheder!

Find dit akvarium her

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør