Et godt hundebur når hjemmets kæledyr skal passes

08 nov
Gør din hund med medgørlig med et hundebur (foto Petworld.dk)

Gør din hund med medgørlig med et hundebur (foto Petworld.dk)

Det sker jo, at familien skal et sted hen, hvor hunden ikke kan komme med. Hvis den danske sommer ikke bliver helt så solrig, som man havde håbet, vælger mange at rejse mod sydens sol – og selvom den står på all-inclusive, er familiens hund ikke nødvendigvis inkluderet.

Hunden skal passes af venner eller familie eller måske et sted, hvor man har gjort karriere i at passe på de firbende, når familien er af sted. Den smarteste og nemmeste måde at få hunden frem til pasningsstedet er at have den i et hundebur. Især hvis bilen er godt pakket i forvejen, og børnene er spændt fast på bagsædet. Hundeburet kan stå sammen med baggagen eller på bagsædet. Vælg det, der er mest praktisk for dig.

Hundeburet må ikke være et utrygt sted for din hund

Det er meget vigtigt, at ens hund ikke kommer til at forbinde buret med noget dårligt. Det skal ikke føles som en straf at blive lukket inde i buret, og det kan selvfølgelig være vanskeligt at gøre det til en god oplevelse. Især hvis hunden fornemmer, at den skal efterlades et sted, mens familien tager videre.

En måde, man kan gøre hunden mere venligt stemt overfor hundeburet, er ved at have det stående fremme i de almindelige dagtimer. Hvis buret også er der, når der ikke skal til at ske opbrud i familien, vil hunden ikke forbinde buret med følelsen af at blive forladt. Faktisk kan det være en rigtig god idé at træne hunden i at gå ind i buret og lægge sig til rette. Ros hunden og giv den godbidder, og dens forhold til hundeburet vil straks blive styrket.

Se hvad jeg også har skrevet om hundebure:

http://emuleguides.dk/transport-din-hund-i-et-praktisk-hundebur/

http://emuleguides.dk/sa-stort-skal-dit-hundebur-vaere/

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør