Et godt og trykt sted til din bedste dyreven

16 jan
En hund skal have en hundekurv (foto lavprisdyrehandel.dk)

En hund skal have en hundekurv (foto lavprisdyrehandel.dk)

Den er der, når du kommer hjem fra arbejde til et tomt hus. Den forlanger din kærlighed, når du trænger til at lave noget andet, end at kigge på tv. Og den klemmer sig op ad dig, når du trænger til et puf fra en kærlig snude. Hunden er menneskets bedste ven, og om det er en stor golden retriever eller en lille puddel, så skal din hun have en god hundekurv.

En hundekurv er i klassisk forstand en flettet kurv, der er formet, så din hun kan ligge rullet sammen i den. Hunkurven er din hunds faste plads, seng og helle i huset. Hvis du vælger en klassisk flettet hundekurv, kan du give din hund et tæppe eller en pude at ligge på. Hunde elsker nemlig at gøre sig det mageligt.

Der findes mange størrelser på hundekurve, og du bør klart finde en størrelse, der ikke er for stor. Hunden skal nemlig kunne føle sig tryg i hundekurven. Fordi den skal føle sig tryg der, er det også vigtig at du placerer hundekurven et sted, hvor der ikke er for mange forstyrrelser og støj i løbet af dagen. Flytter du rundt på hundekurven, gør det din hund forvirret.

En ”pudekurv” til hunden

Du behøver ikke at vælge den klassiske flettede hundekurv. Du i stedet vælge en lidt mere luksuriøs udgave. Der findes nemlig hundekurve, der er lavet som en slags seng. Det betyder at hele kurven, er lavet som én stor ”pudekurv”. Hvis du vælger sådan en, behøver du ikke at give din hund et tæppe at ligge på.

Her finder du en hundekurv

Læs meget mere om hundekurve her:

En hund vil bruge sin hundekurv hver dag

En hundekurv skal holde til det hele

En hundekurv er ikke bare en kurv

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør