Find det rigtige hamsterbur

03 apr
FERPLAST HAMSTERBUR (Foto: Petworld.dk)

FERPLAST HAMSTERBUR (Foto: Petworld.dk)

Har din familie anskaffet sig et lille, gnavende og pelset kæledyr, skal det have et godt sted at bo. De fleste hamstere får lov at have bur indenfor, men det bur skal også have det rigtige indhold, så din hamster ikke mangler noget. Læs med og få en god tjekliste til, hvad der er godt at få fat i.

  • Mobilt bur: Lad være med at købe et bur og sømme det fast til væggen. Det er vigtigt, at det er muligt at gøre rent også rundt omkring buret for at det skal blive så renligt så muligt.
  • Sørg for god adspredelse på dyret: Tænk over det. Et hamsterbur er virkelig ikke særlig inspirerende, så få installeret nogle små ting som for eksempel et løbehjul.
  • Tænk ud af boksen: Det traditionelle grå bur behøver ikke længere at være den eneste mulighed. I stedet kan du nu få hamsterbure, der er formet som et cirkus eller et stadium.

CIRKUS er lavet af mærket Ferplast og egner sig godt til syriske eller voksne dværghamstere. Her er både løbehjul og rutsjebaner. Det samme gælder modellen STADIUM. En anden mulighed er at gå efter farven. Mærket CRITTERTRAIL har lavet forskellige bure i mange forskellige farver for eksempel en piget pink eller en mere drenget mørkeblå. På den måde kan du få hamsterburet til at passe ind i indretningen på dit barns værelse.

Klik her og se mange bud på hamsterbur!

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør