Forkæl din hund – køb Royal Canin

16 maj
Royal Canin (Foto: Petworld.dk)

Royal Canin (Foto: Petworld.dk)

Det er tid til forår, tid til sol og tid til ture i skoven. Og efter sådan en god lang travetur, er der ikke noget bedre end at komme hjem til at rigtig godt måltid mad. Det synes din hund også. Al dens energi får den fra sin kost. Selvfølgelig skal det være god, sund og nærende mad, men der er jo intet i vejen for, at du går efter et foder, som din hund og stensikkert vil falde for.

Du er sikret kvalitet

Royal Canin er et gammelt, fransk mærke, som har specialiseret sig i at lave foder til katte og hunde. Netop derfor kan du være helt sikker på, at når du køber deres produkter til hund, vil det være god og nærende føde, dit kæledyr indtager. Men derudover har Royal Canin også efterhånden været så mange år på markedet, at der har været overskud til at eksperimentere. Fra hvalp til senior kan din hund få Royal Canin-foder, og du kan være helt sikker på, at hunden vil kunne lide det uanset hvilken alder, den har.

Alt foder er designet specielt til din hunds alder. Det vil sige, at hvert produkt har nøjagtig den sammensætning af mineraler, protein, kulhydrat og vitaminer, som er nødvendigt på dens alderstrin. Kombineret med de gode gåture i skoven, kommer du heller ikke til at frygte for overvægt på familiens bedste ven.

Klik her for at se Royal Canin tilbud

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør