Forkæl din hund med legetøj

19 mar
TRIXIE HUNDELEGETØJ - BOLD PÅ SNOR (Foto: Petworld.dk)

TRIXIE HUNDELEGETØJ - BOLD PÅ SNOR (Foto: Petworld.dk)

Der findes mange måder, du kan vise din firbenede ven, hvor meget du egentlig holder af den. Du ved sikkert godt, at godbidder ikke altid er løsningen. Det giver lidt for mange deller på hundens sideben, som du og hunden bagefter skal bruge mange timer på at arbejde af igen. I stedet skulle du tage at kigge på noget nyt legetøj – det vil stensikkert gøre lykke.

Hvad passer til din hund?

Allerførst skal du finde ud af, hvilken slags hund dit kæledyr er. Hvilken slags legetøj vil passe? En ældre hund vil typisk ikke være vild med ”get the ball”-legen, og omvendt skal du ikke investere i et mere stillestående stykke legetøj, hvis din hund har gang i hele sit ungdommelige drive.

Legetøj til vandhunden

Hvis din hund er vild med det våde element, skal den selvfølgelig have lov til at lege med det. Og her kan du finde en masse sjovt legetøj. Mærket High Viz laver nogle gode produkter, som holder til lidt af hvert og kan tåle mosten i vand. Her findes selvfølgelig en klassisk badebold, men også nogle figurer af fisk med en bold i enden, som din hund skal ned under vandet for at fange. Der kan blive til mange timers leg i vand.

Klik her for at se meget mere hundelegetøj

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør