Forkæl din kat med katteudstyr

24 sep
En kattelem er praktisk (foto petworld.dk)

En kattelem er praktisk (foto petworld.dk)

Hvis du gerne vil komme i kridthuset hos dine firbenede venner, så er det med at få pengepungen op af lommen og investere i legetøj til dyrene. Så skal du nok blive en populær katte- eller hundeejer.

Og specielt til kattene er der et par stykker udstyr, som kan anbefales, hvis du gerne vil give lidt ekstra til din kat.

Du kan for eksempel tage et kradsetræ, hvor kan katten kan få bugt med de negle, der gror konstant og gerne skal kradses til. Du kan tilmed få et kradsetræ i to etager, så katten har lidt at vælge mellem, når den får sin manicure. Derudover kan du få hele kradsemiljøer, hvis du har flere katte, der skal deles om det.

Dril katten med udstyr

Og hvis du nu synes, at du også gerne vil aktivere dig selv i processen, så kan du købe en klassisk fiskestang med et dyr for enden, som du kan drille katten med. De fleste katten elsker at hoppe og springe rundt efter sådan nogle, og så kan du også interagerer med din kat.

Der er nok at vælge mellem, og i virkeligheden er det op til dig og din kat at vælge, når det gælder legetøj og katteudstyr.

Se på katteudstyr her.

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør