Henne pet food åbner op og skaber momenter at gribe ud efter

05 dec
Henne Pet Food (foto: petworld.dk)

Henne Pet Food (foto: petworld.dk)

Når der er så meget, der skal opleves og erfares i løbet af dagen, og der samtidig er så meget, der skal gøres, er det tit som om, at hverken kroppen eller tiden helt formår at følge med. Så mange planer og så mange ønsker om at kunne befri sig selv fra sin krop og flyde rundt i byens æteriske himmel, som intet andet end den blotte erfaring og oplevelse af alt. Alt er på en eller anden måde det, som både glade hunde og oplevelseslystne mennesker forsøger at stræbe efter. Alt lover os intet, men på en eller anden måde må vi stige op til intets relation, før vi egentlig forstår os på at overstige os selv som alt. Henne pet food er hundefoder, der ikke bare mætter, men også motiverer dyr til at yde deres bedste.

Fundamentet for alle mulige erfaringer

På den måde er henne pet food med til at fundamentere en sund og dejlig hverdag, der kan vise sig som både hellig og dejlig. Man falder som regel bedste til, når man har overskud, og man føler sig velplejet. Ved på den måde at komme helt i kontakt med sig selv i sit nærmiljø, kan man som dyr føle sig fri som fuglen og på den måde stige op i den blotte bevægelse af at være til.

En bevægelse af glæde og velvære

En bevægelse som denne, bare det at være til, at træde i sted, betyder ikke at miste noget, nej, i følelsen af mæthed og veltilpashed, føler man sig friere og mere engageret. Det er følelsen af en rus. En rus som uden tvivl påvirker og skaber de oplevelser, som gør, at både dyr og mennesker træder ind i sig selv med en større erfaring og oplevelse end tidligere.

 

Køb Henne Pet Food Her

Share

Tags:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør