Hills hundefoder – så du kan fodre din hund korrekt

24 jan
Hills hundefoder er en nem og sund løsning (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hills hundefoder er en nem og sund løsning (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det behøver ikke være raketvidenskab at skulle fodre sin hund, men det er samtidig heller ikke noget, man skal gøre helt tankeløst. De fleste hunde kunne spise hele tiden, hvis de selv skulle bestemme. Det har måske noget at gøre med, at hunden fra naturens side har skullet finde sin egen mad. Men nu er det trods alt dig, og ikke naturen, der er herre over, hvad der ryger i foderskålen, og derfor bør du sætte dig ind i, hvordan hunden har bedst af at blive fodret.

Hundes behov for næring varierer fra hund til hund, men alle hunde kan med fordel fodres med intervaller. Det gælder bare om at finde de rette. Her er alfa omega hundens fysiske tilstand, for det er den, der bestemmer, hvor meget foder hunden skal have. Vej hunden og få den tjekket hos dyrlægen. Så kan I sammen finde ud af, hvilken mængde foder, der er den rigtige og tilpasse den løbende.

En voksen hund, der får det, den skal, med Hills hundefoder

Som der er forskel på hunde, er der også forskel på foder. Hos Hills kan du finde et foderprodukt, der passer godt til din hund og det stadie, den er på i forhold til alder, størrelse og vægt. Bed om vejledning til at finde det rigtige foder, og overvej også, hvordan du vil fodre din hund. Der er nemlig flere forskellige måder at gøre det på.

Der er den såkaldte frit valgs-metode, der består i, at maden er tilgængelig for hunden hele tiden. Man kan også bruge tidsbegrænset fodring, hvor maden som antydet ikke er tilgængelig for hunden hele tiden, men kun i et begrænset tidsrum. Andre bruger måltidsfordring, hvor foderet gives afmålt på faste tidspunkter hver dag. Og husk så, at lige meget hvordan du vælger at fodre, så skal hunden have adgang til frisk drikkevand på alle tidspunkter af dagen.

Se et stort udvalg af produkter fra Hills hundefoder

Læs mere om hundefoder her:

Hills hundefoder er godt til alle behov

Forkæl din hund med lækkert hundefoder

Husk hundefoder, når I skal på ferie

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør