Hundefoder med gang i

22 feb
Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Mad er – som bekendt – helt utrolig vigtigt. Og selvfølgelig er det også det, når det kommer til familiens firbenede ven, hunden. Når det er så vigtigt, skal du tage valget af foder seriøst. Har I anskaffet jer en vildbasse af en hund, skal foderet også give hunden den energi, som den har brug for, og her er nogle tips til, hvad du skal kigge efter.

Den rigtige sammensætning

Der er lavet foder, som er tilpasset specielt til den meget aktive hund. Det nytter ikke noget, at man bare fodrer mere med det almindelige foder, fordi det kan overbelaste hundens tarmsystem, og en aktiv hund har brug for langt flere proteiner, fordi den bruger sin muskler mere. Et godt bud er producenten Royal Canin, som er et kendt og kvalitetsbevidst mærke, der laver meget forskelligt hundefoder. Blandt andet kan du finde varianten Energy, som indeholder de stoffer.

Giv foder flere gange om dagen

En aktiv hund har brug for at få foder spredt ud over længere tid. Så giv foder minimum to gange – hvis ikke flere gange om dagen – og sørg også for, at hunden får rigeligt med drikkevand. Det hjælper kroppen til at optage foderet og samtidigt skille sig af med affaldsstoffer. Er det en jagthund, skal du også være opmærksom på ikke at give hunden mad, lige før I tager af sted. Og efter endt jagt, skal der gå to timer, før du giver hunden mad. Du må gerne have nogle små godbidder med på turen, men de skal være energiholdige og kun gives en gang imellem.

Klik her, hvis du vil se nogle bud på hundefoder med gang i!

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør