Hundegitter til bil kan være både praktisk og sikkert

19 jan
Hund (Foto: petworldkonkurrence.dk)

Din hund får en bedre tur med et hundegitter (Foto: lavprisdyrehandel.dk)

Når man har en hund i familien, så er den ofte som et medlem af familien. Den har et navn, et fast sted at sove og ofte tilbringer den mange timer sammen med familien, når den er samlet eller når hunden skal luftes.

Det kan nogle gange være nødvendigt at tage hunden med i bilen. Det kan være, at den skal med en tur i sommerhuset, eller et smut til dyrelægen. Derfor er det også vigtigt at kunne transportere hunden forsvareligt både i forhold til hundens sikkerhed, men også i forhold til de andre passagers.

Hvis man for eksempel har en større hund som en schæfer eller en golden retriever, så kan det give god mening at have hunden omme i bagagerummet. Dermed undgår man at få en beskidt hund om på bagsædet til børnene, og samtidig beskytter man bilens indtræk, for hundens klør kan lave mærker i sæderne.

Et hundegitter til bilen kan give bedre sikkerhed

Når man skal transportere sin hund i sin bil, så gælder der nogle sikkerhedsmæssige regler, som man kan læse om på nettet. Der findes blandt andet mulighed for at købe gittere til sin bil, som skal afskærme bagagerummet i en hatchback eller stationcar fra selve kabinen. Dermed er alle mere sikre, hvis nu man skulle være ude for et færdselsuheld.

Der findes også specielle burer, der er beregnet til at stå omme i bagagerummet, så hunden kan sidde derinde under transporten. De fås i forskellige størrelser, så de passer til flere typer hunde og størrelser af biler.

Når man skal købe et hundegitter til sin bil, så er det en god idé at rådføre sig ved en ekspert, som kender til lovgivningen og sikkerheden på området. Dermed kan man sikre sig, at man får det helt rigtige produkt, og dermed kan køre sikkert ud i verden med hunden og sin familie.

Læs mere her om hundegitter til bil

Find mere hundeudstyr her:

Hunde diarre? Slip for de uheldige episoder

Fryser hunden til vinter? Køb et hundedækken nu

Share

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør