Hundesnor har betydning for dig og din hund

12 sep
Hunden skal jo ofte være i snor (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hunden skal jo ofte være i snor (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hunden er menneskets bedste ven. Det har vi alle sammen godt hørt før og vi ved alle hvor meget en hund kan betyde for os mennesker. Det er for mange ikke kun et kæledyr, men et familiemedlem. Dette betyder at mange også gerne vil passe bedst muligt på sin hund også ude i fremmede omgivelser. For at sikre sig at man har hunden ved sin side, kan det være en god ide at have den i snor. Der er dog et par beslutninger der skal tages, før man finder den hundesnor, der opfylder de krav man nu end har stillet.

Variation af hundesnorens funktion

Der findes mange forskellige halsbånd, som kan byde med mange forskellige ting. Om man ønsker et halsbånd der bliver strammere når man trækker i det, eller om man vil have et med rulleline, så er der et stort udvalg. Derudover kan materialet og størrelsen også variere, så man kan finde den der passer til ens behov. Dette kan være meget praktisk i forhold til, at de forskellige racer ofte har forskellige præferencer.

Valg af snor har betydning for udtryk og image

Udover at hundesnoren har så stor praktisk betydning, er det også relevant for det image man giver, når folk ser en med sin hund i snor. Bare detaljen med at hunden er sikker ved ens side siger en masse, men udseendet af snoren gør også en forskel for dette image. En sølv kæde kan nemt have et helt andet udtryk, end det udtryk en pink nylonsnor måske ville give.

Så hvis man vil sikre sig at have kontrol over sin hund, kan denne investering være en god ide og det er ikke fordi at det behøver at koste en bondegård at anskaffe sig sådan et. Så hvilken hundesnor viser din personlighed og ikke mindst din hunds personlighed.

Se på en hundesnor her

 

Læs mere om hundesnore:

Hundesnor holder din hund tæt på dig på jeres gåtur

Gå ture med din hund – brug en hundesnor

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør