Juwel laver drømmeakvarier til dine fisk

27 mar
Juwel akvarier er blandt de bedste på markedet (foto petworld.dk)

Juwel akvarier er blandt de bedste på markedet (foto petworld.dk)

Det er ikke underordnet hvilket form for akvarie, du bruger til dine fisk. Nogle fisk har særlige behov, som man som ejer er forpligtet til at tage højde for. Heldigvis er det ikke så svært at tage højde for, da Juwel designer akvarier i mange forskellige modeller. Det er på den måde let for dig at vælge netop det akvarie, du har brug for.

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for akvarie du bør investere i, så er der masser af kyndige beskrivelser af Juwels forskellige akvarier, som du kan finde hjælp i.

Praktiske akvarier

Juwel ved, hvad der er brug for, hvis man skal have et godt akvarie. Akvariet skal være lavet i glas, der holder sig godt. Det vil sige glas, der ikke bliver matteret let og glas, der er let at gøre rent fra tid til anden.

Derudover skal et akvarie også meget gerne være selvrensende. Jo mindre tid du behøver i at lægge i rengøring, jo større sandsynlighed er der for, at dine fisk har det godt og ikke bliver stressede. Derfor har Juwel akvarier en pumpe, der holder vandet rent. Med mindre du skal have et helt særligt akvarie, der eventuelt ikke er fremstillet endnu, så har stort set alle akvarier en indstillet akvariepumpe, der holder vandet rent.

Små og store fisk

Antallet og formerne for fisk, du kan finde ude i de store verdenshave og skovsøer er mange. Det samme gælder de forskellige typer akvarier. Du skal vælge et akvarie, der passer til dine fisk. På den måde sikrer du, at de får det absolut bedst tænkelige liv.

Se udvalget fra Juwel her

Find mere inspiration til akvarier:

Anskaf et akvarie og lad familien nyde fiskelivet under vand

Gode råd til placeringen af dit akvarie

Vælg det rigtige akvarie

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør