Køb kattefoder til seniorkatten

28 mar
Kattefoder (Petworld.dk)

Kattefoder (Petworld.dk)

Der er forskel på folk, og der er forskel på katte. Hvis dit plyssede kæledyr skal have det rigtige at spise, skal du huske at regne med, at fordøjelsen ændrer sig med alderen. Derfor skal en seniorkat have noget andet foder, end den samme kat skulle, da den var killing. Der er masser af producenter af mad til seniorkatte. Problemet kan være at danne sig et overblik, men læser du denne tekst, skulle det ikke være et problem længere.

Hvad skal foderet indeholde?

En seniorkat har langt større chance for at blive ramt af sygdom, og derfor er der nogle ting, som er anderledes i dens foder; et lavt indhold af magnesium forebygger chancen for nyresten, en nøje tilpasset fedtmængde forhindrer overvægt, og et letfordøjeligt protein aflaster kattens lever.

Nedenfor kan du finde nogle af de største producenter af foder til seniorkatten. På selve indpakningen kan du selvfølgelig finde ud af, hvad foderet er sammensat af, men det kan også være en god idé lige at vende det med dyrlægen.

  • Royal Canin: INDOOR – og OUTDOOR MATURE eller STERILISED
  • HILL’S: MATURE CHICKEN
  • Arion: SENIOR

Hvert foder har et lavt kalorieindhold. En seniorkat har et lavere aktivitetsniveau, og det kan den roligt have, hvis du går efter nogle af disse produkter.

Klik her for at se et stort udvalg i kattefoder!

Share

Tags: ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør