Kom tættere på hunden med en hundefløjte

28 apr
En hundefløjte er ren magi (foto.petworld.dk)

En hundefløjte er ren magi (foto.petworld.dk)

Der er mange lyde i denne verden, som ikke kan høres. Der bliver talt mange sprog på jordkloden, som vi aldrig kommer til at forstå. Men hvis man gerne vil være tættere på sin hund, kan det være en god ide at anskaffe sig en hundefløjte. En hundefløjte giver en tunge til at kunne tale det helt specielle hundesprog. En hundefløjte gør det nemmere at kommunikere med sin nærmeste hund. Det kan være et nyttigt instrument under opdragelsen, leg eller socialitet. En hundefløjte bliver benyttet af professionelle såvel som glade amatører og er meget nem at anvende.

Lær et nyt sprog med hundefløjten

Med en hundefløjte bliver det muligt at lære et nyt sprog. At lære nye sprog er en identitetsskabende proces, hvor man først og fremmest tilegner sig en helt ny kulturforståelse. Man lærer at kommunikere i koder på kryds og på tværs af kulturer. Det gælder også for en hundefløjte. En hundefløjte er med til at skabe det særlige sprog, der gør, at mand og hund kommer tættere på hinanden. Med en hundefløjte åbner verden sig op for hund og menneske, og det bliver nemmere at kommunikere ordrer og informationer til ens hund. Hundene hører disse specielle lyde mere, end vi mennesker gør, og derfor er det et smart instrument.

Hundefløjte og nærvær

En hundefløjte lader mennesket træde ind i hundenes sfære. Derfor handler det også om at lære at bruge hundefløjten helt rigtigt. Får man lært de grundlæggende fif omkring hundefløjten, bliver det lettere end nogensinde før at kommunikere til sin hund med en hundefløjte. En hundefløjte kommer til at skabe sammenhold, forståelse og nærvær mellem hund og menneske på en meningsfuld måde. En hundefløjte bryder den grænseflade, der tidligere har været mellem dyr og mennesker, med sine særlige toner.

Se på en hundefjøjte hos Petworld

Se på mere udstyr til hunde her:

Hundeseler til aktive og energiske hunde

Et godt og trykt sted til din bedste dyreven

Trixie – alt i seler til et aktivt udendørsliv med din hund

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør