Loppemiddel hund – passer på din hunds hud og pels

09 maj
Du kan ligeså godt købe det med det samme (foto petworld.dk)

Du kan ligeså godt købe det med det samme (foto petworld.dk)

Ligger din hund og triller mærkeligt rundt på jorden? Er det som om den kradser og klør sig op ad alt, den kan komme til? Så er det måske på tide, at du investerer i et middel, der kan hjælpe den af med sine lopper. Et middel, der sørger for, at hverken du eller den bliver ramt af små røde bid, der klør afsindigt.

Det kan hurtigt blive en stramt fornøjelse at have hund, hvis man ikke kan hjælpe den af med de lopper, der nu engang har det med at sætte sig på den, når de har muligheden for det.

Du kan ikke undgå, at din hund af og til bliver ramt af lopper og dertil loppebid. Men du kan med sikkerhed hjælpe den af med lopperne igen. Der skal ikke andet end et effektivt loppemiddel til, der hjælper din hund uden at udsætte den for nogle kemikaliefarer eller lignende, man som hundeejer kunne frygte for.

En simpel løsning

Det er let at blive enige om, at lopper ikke er særlig sjove. De sætter sig i sengetøjet, sofatæppet og hyggepuden. De nusser sig ind i hundens pels og bider sig fast på i dine armhuler og i dine knæhaser. Og uanset hvor de er, er de altid klar til at bide. Suge dit blod, så de kan få lidt næring. Det efterlader dig og din hund med en ubehagelig kløen, der virker til, at det aldrig vil gå over.

Men loppebid behøver ikke følge med din hund, så længe den lever. Du skal blot vælge et loppemiddel til din hund, som nemt og effektivt kan påføres i pelsen og hjælpe den af med de små sorte dyr.

Loppemiddel er ganske simpelt, du påfører det blot i nakken, og nemt og let får du fjernet lopperne og dermed også kløen.

 

Hund loppemiddel – se udvalget her

 

Læs mere om loppemidler til hunde her:

Udryd lopperne med Frontline

Din hund har brug for Frontline

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør