Loppemiddel er en nødvendighed med kæledyr

21 aug
loppemiddel (foto: petworld.dk)

loppemiddel (foto: petworld.dk)

Vi alle har prøvet at have kæledyr, du har højst sandsynlig haft en hund eller kat da du var barn, eller også kendte du en der havde det. Det samme gælder nu, hvor du er voksen – enten har du et kæledyr eller du kender en som har.

Hunde og katte er de husdyr som har den største sandsynlighed for at trække lopper med hjem. Om sommeren når de boltre sig i naturen og render rundt på græs og enge er sandsynligheden meget stor for at de slæber lopper med hjem. Gør de det, så er det vigtigt at der bliver gjort noget ved det hurtigst muligt. Grunden til dette er flere. Først og fremmest frelser du din hund eller kat fra en masse frustrerende kløen som godt kan udvikle sig til åbne sår. Derudover skal man også undgå udbredelsen af lopper i hjemmet, da de hurtigt kan lande i sofaen og i sengen og er de først kommet i sofaen eller i sengen, så er der stor sandsynlighed for at vi selv får loppebid, og det bliver endnu sværere at slippe af med lopperne. Loppemiddel er det eneste som kan fjerne dem og jo hurtigere du kommer i gang med det jo hurtigere slipper du af med dem og det bedste vil være at fange det i opløbet når dit kære kæledyr kommer ind ad døren med dem.

Du putter en masser loppemiddel på din hund eller kat og sørger for at det ikke ryster det af sig, så det kommer til at sidde i pelsen i et stykke tid. Man skal bruge den mængde tid der står på flasken. Derefter er det en god ide at vaske sit dyr og sidde med det i stolen og tjekke efter om lopperne er væk. Er de ikke må man igennem endnu en omgang, så derfor des hurtigere man kommer i gang med behandlingen jo hurtigere slipper man for dem.

Klik her for at finde et loppemiddel allerede i dag.

Share

Tags:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør