Loppemidler holder lopperne på behagelig afstand

11 mar
Slip af med lopperne for altid (foto petworld.dk)

Slip af med lopperne for altid (foto petworld.dk)

Et sikkert værn mod ubehagelige, sorte, kriblende, krablende, kløende smådyr, som man også kender som lopper, er loppemidler. Midler til bekæmpelse af lopper. Midler, der holder lopperne så langt fra dig og din hund eller kat, at det ikke kløer på den mindste kvadratcentimeter af jeres hud.

Loppemidler findes i mange forskellige afarter. Nogle midler findes i form af piller, som din hund eller kat skal indtage. Pillerne gør, at lopperne ikke har lyst til at bide i din hund eller kat. Og så holder de sig væk.

Der findes også loppemidler i form af dråber. Disse dråber skal puttes i nakken på din hund eller kat. Dette er rigtig godt, hvis din kat eller hund allerede er i den uheldige situation, hvor lopperne har gjort sit indtog. Dråbeloppemidlet gør nemlig, at loppen ikke kan tåle at sidde på hunden eller katten længere. Og dermed forsvinder den.

Ingen risiko

Det kan måske lyde lidt voldsomt, at man skal tilføre sit kæledyr en form for gift. Men bare rolig. Loppemidler er kun giftige for loppe. Din hund eller din kat tager hverken skade af midlet eller af den minimale mængde, der skal til, for at loppen hopper væk.

Selvom lopper i hjemmet skal bekæmpes igennem kæledyret, er det også til stor gavn for dig at komme af med lopperne. Lopper kan både sætte sig i sengetøj, sofaer og puder. I tæpper, pels og andre bløde områder. Du har formentlig oplevet at det klør og kradser i knæhasen eller andre fugtige steder. Det er som regel her, lopper sætter deres små røde, kløende bid.

Hvis du vil af med lopperne i dit hjem, findes der mange former for effektive loppemidler. Uanset hvad, skal du bekæmpe lopperne på dit kæledyr først. Derefter kan du gå i krig med at vaske sengetøj og banke tæpper. Loppemidler til kæledyr er det første, sikre skridt, du skal tage.

Se på loppemidler her

Læs om Bayvantic loppemidler her:

Bayvantic bekæmper succesfuldt alle bidende smådyr

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør