Royal Canin – vælg et foder, der er beregnet til DIT dyr

11 jan

Det franskejede Royal Canin kan i år fejre sin 45 års fødselsdag. Og det med succes. Distributøren af dyremad kan købes i overalt i Danmark, i hvert fald hvis du henvender dig i butikker, der i forvejen forhandler dyreartikler.

En forklaring på Royal Canins succes findes i deres store udvalg. Deres mission udmønter sig nemlig i et hav af forskellige produkter. Du kan faktisk på Royal Canins website selv søge efter din kat eller hunds race, hvorefter Royal Canin anbefaler et produkt, der netop er beregnet til den type af hund. Det er nemlig Ike lige gyldigt, hvad type foder du byder en stor og lille hunderace.

Hvad skal kosten kunne?

Dit kæledyrs kost skal, selvfølgelig, give det energi, men den skal desuden opbygge og vedligeholde dens krops celler og led. for at kunne opfylde disse – og mange flere mål, skal foderet være præcist sammensat af proteiner, mineraler, vitaminer, fedt og kulhydrater.

Doseringerne skal være præcise; hverken lidt for meget eller omvendt. I takt med at mindre hunde er blevet en (mode) dille, så er der berettiget kommet fokus på mindre hundes foderbehov. Derfor har Royal Canin fx udviklet flere forskellige varianter af deres foder beregnet til små hunde i str. 1 til 3 kg.

Køb Royal Canin kost her!

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør