Sunde hunde er sjovere end hunde med dårlig mave

28 okt
Foder til hundens mave (foto petworld-vet.dk)

Foder til hundens mave (foto petworld-vet.dk)

Sunde hunde er sjovere end hunde med dårlig mave

Måske virker din hund robust og stålsat, når den pisker af sted igennem skoven efter det bytte du netop har nedlagt. Det betyder desværre ikke at din hund nødvendigvis er modstandsdygtig imod alting. Der kan ske ting med din hund, som gør at den får dårlig mave. Det kan være rigtig ubehageligt. Både for hunden, men sandelig også for dig som ejer. Med det rette foder kan der dog laves om på den slags.

Dårlig mave hos hunden kan skyldes mange ting. Selvom hunde er beslægtede med de vilde ulve, er deres mave ikke mere hårdføre, end at de stadig kan få infektioner i maven, som kan resultere i hård mave eller diarré. En anden almindelig årsag til at din hund får dårlig mave er allergi, som også kan have andre ubehagelige konsekvenser for din hund.

Sørg altid for at holde din hunds mave i balance, ved at fodre den af med noget kvalitet af en vis kvalitet. Nogen sværger til foder som er helt kornfrit, da man på den måde er garanteret at foderet er fri for lagermider. Det er dog ikke den eneste ting der har betydning for om din hund har en sund mave-tarm flora. Kvaliteten af det kød der er i hundefoderet har også indvirkning på din hunds almene velvære.

Hunde med dårlig mave kan få slem diarré

Hvis din hund har dårlig mave, kan det hurtigt udvikle sig til en slem diarré. Det er usundt for din hund, på den måde at lade alt foderet passere igennem kroppen, uden at optage noget næring. Det kan faktisk ende med at blive farligt. Heldigvis findes der fodertyper, som relativt hurtigt kan afhjælpe en ustabil mave hos din hund. Hvis du sørger for at give den rigeligt med foder af høj kvalitet, er du tættere på at have en hund der ikke skal døje med dårlig mave i tide og utide.

Undgå hunde med dårlig mave med produkter fra www.petworld-vet.dk

Find allergirigtigt foder her:

Undgå allergi hos hunde med det helt rigtige hundefoder

Hills er foder af høj kvalitet til dit kæledyr

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør