Vælg det rigtige hundemad

01 maj
Hills hundemad (Foto: Petworld.dk)

Hills hundemad (Foto: Petworld.dk)

Ligesom med mennesker har hunde også brug for den rigtige kost for at kunne fungere ordentligt. Hunde er fra naturens side vant til at fange og æde deres mad levende. Derfor burde din hunds kost egentlig være sammensat af råt kød og knogler, men mindre kan også gøre det. Der er dog et par ting, du skal tænker over, når du køber foder til din hund.

Først og fremmest skal du købe det hundefoder, der passer til din hunds alder. Hvalpe har brug for en øget mængde fedtstoffer og vitaminer, som ikke er i almindeligt hundefoder. Hvalpen skal bruge disse ting, for at være sikret optimale muligheder for at vokse.

Hvis du har en voksen hund, er det vigtigt at du fodrer den efter, hvor aktiv den er. Hunde har lige så nemt ved at blive overvægtige, som vi mennesker har. Derfor skal du finde en kaloriefattig hundemad og tilpasse fodermængden efter din hunds aktivitetsniveau.

Sidst men ikke mindst skal du sørge for at du køber noget mad, som din hund kan lide. Det kan være svært at få hunden til at spise, hvis ikke madens smag passer hunden. En mulighed er at tage hunden med ud i butikken. Det tillader mange dyrehandlere.

Find et lækkert udvalg af hundemad her!

Share

Tags: , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør