Få en dejlig gåtur med hunden i en hundesele

17 sep
Gåture er lettere og blidere med en hundesele (foto Petworld.dk)

Gåture er lettere og blidere med en hundesele (foto Petworld.dk)

Mange hundeejere er glade for at gå de daglige tre ture med hunden, da det er en god måde at få frisk luft på i løbet af dagen. Den første gåtur er om morgenen, hvor du bliver vækket med en våd snude, der kilder dig i ansigtet. Hunden ved godt, at det er tid til gåtur, når klokken slår 6, så du står op og trasker ud og får den kølige morgenluft ned i lungerne. Hunden er morgenfrisk og logrer med halen.

Dagen går på jobbet, og når du kommer hjem står din hund igen glad og forventningsfuld og er klar til en eftermiddagstur. Du trænger også selv til lidt frisk luft efter en hel dag indendørs, og det kan være, I går en tur i hundeskoven, hvor din hund kan få lov til at få snoren af og løbe rundt og lege med de andre hunde.

Så skal der spises aftensmad, og lige inden sengetid, skal du og din hund på en lille tur igen – denne gang en aftentur nede i byen, hvor der er helt stille og mennesketomt.

Få mere styr på din hund med en hundesele

Hvis du har en stor hund med mange kræfter, kan det være svært altid at have kontrollen over den, når I er på ture, kun ved at sætte en sele fast i halsbåndet på hunden. Du tænker måske også, om det er rart for hunden, når du engang imellem er nødt til at hive lidt hårdt i selen, så halsbåndet bliver noget stramt, når i går tur i byen og skal forbi andre gående på fortovet.

Måske er det en god ide for dig og din hund at investere i en hundesele. Med en hundesele kan du have spændt din hund fast hen over brystet også, så du har bedre styr på hundens krop. En hundesele er ikke ubehagelig for hunden at have på, tværtimod. En hundesele kan også fungere fint til mindre hunde, hvis du har sådan en.

Se et udvalg af hundeseler.

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør