Hunde kan altså godt slide deres hundehalsbånd op

19 nov
Hold øje med halsbåndets tilstand (foto Petworld.dk)

Hold øje med halsbåndets tilstand (foto Petworld.dk)

Du kan ikke bare nøjes med ét eneste hundehalsbånd til din hund. Din hund har forskellige behov i forskellige situationer, nøjagtig som dig selv. Hvis din hund har en god dag, skal den da gå i farver og med halsbånd, der har sjove motiver. Skal du have din hund med til en middag kan det være fint at have et hundehalsbånd af læder, som du kan skifte ud med til lejligheden.

Hundehalsbåndet giver et personligt udtryk til din hund, og der er et vælg af forskellige hundehalsbånd i butikkerne. Du kan både pryde din hund med halsbånd pyntet med nitter, nylon, læder og reflekser. Det er helt op til dig, hvad din hun skal gå med, men en ting er sikkert – det vil nok være en god idé at købe noget et nyt, hvis du hører til gruppen af de fleste hundeluftere, som ikke har købt et nyt hundehalsbånd til deres hund i hundrede år.

Slidstærke hundehalsbånd

Men hundehalsbånd er ikke kun for at skabe et udtryk, det er i grunden et praktisk redskab for at holde din hund i snor. Derfor må du også sætte dig ind i det praktiske udvalg af hundehalsbånd. Der er alle former for hundesnore, i forskellige materialer og med forskelligt tilbehør. Du kan fx vælge en hundesnor, der er lavet af bomuld, læder eller nylon. Vælger du fx et materiale i nylon vil hundehalsbåndet være meget slidstærkt, og det vil være godt til de lange gåture i Dyrehaven. Det vil også være godt, hvis din hun hører til en hunderace, der har et højt aktivitetsniveau og som slider og hiver i dig, når du hellere vil gå i dit tempo på vejen. Men det er ikke en dårlig ting at have en hund, der vil ud at luftes, den skal bare have det rigtige hundehalsbånd til lejligheden.

Se udvalget af slidstærke hundehalsbånd her

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør