Hold din hund varm med et hundedækken

30 mar
Hundedækken  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hundedækken (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hvis du og din hund skal ud på nogle lange gåture om vinteren, kan du hjælpe den med at holde sig varm med et flot og smart hundedækken. Nogle af de hunde, som mange familier har i dag, har nemlig genetisk hørt sig til i de varmere lande, og det vil faktisk derfor ikke være særlig unormalt for disse typer af hunde at fryse, når vinterkulden nærmer sig og for alvor forsager kulde og frost udenfor. Hvis du netop har fået en ny hvalp, vil den med tiden stensikkert udvikle de antistoffer, som den danske vinter efterhånden vil komme til at kræve, at din hvalp har, men indtil da kan det altså være ganske relevant med et smart hundedækken, der kan holde din hvalps torso varm og behagelig.

Hundedækken til alle slags hunde

Det er ikke særlig unormalt med et hundedækken til hunde. Man ser tit mange hundeejere i de større parker gå tur med en lille som stor sød hund, der har et hundedækken på, for at den skal kunne holde sig varm i den kolde vinterblæst og frost. Forud for vinterperioderne kan det være rigtig smart med et hundedækken – på den måde finder du stensikkert et, når det er billigst. Der er jo ikke mange, der har brug for et hundedækken til deres hund om sommeren! I vinterperioden vil de formentlig blive revet ned fra hylderne på grund af den store forespørgsel, som tit forekommer på grund af det noget koldere vejr i de måneder, hvor det bliver aktuelt med et hundedækken.

Køb eventuelt et hundedækken til mindre hunde

Det er også relevant for mindre hunde at have et hundedækken uanset etnicitet, fordi de er så tætte på jorde, som de er. De små ben gør jo, at kroppen tynges mod overfladen af den kolde og golde (og måske endda tilsneede) jord, og det kan gøre, at de har langt nemmere ved at blive gennemkolde og på den måde syge, end andre hunde har.

 

Find et varmt hundedækken til din hund her

 

Læs mere om hundedækken:

Hundedækken giver lyst og plads til at være en glad hund

Share

Tags:

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør