Hundetegn – undgå bekymring

29 dec
Få ro i sindet med hundetegn (foto petworld.dk)

Få ro i sindet med hundetegn (foto petworld.dk)

De fleste hundeejere oplever på et eller andet tidspunkt, at deres hund bliver væk. Det er forfærdeligt ikke at ane, hvor din hund er løbet hen. Og det er også en rigtig ubehagelig oplevelse for din hund ikke at vide, hvor den er. Derfor er det rigtig vigtigt, at du gør alt, hvad du kan for at undgå at I kommer i den situation.

Du kan gøre mange ting for at mindske risikoen for, at din hund løber væk. Først skal det dog lige siges, at hunde ikke løber væk, fordi de ikke har det godt, men fordi de er nysgerrige. De vil se noget længere væk end stierne omkring blokken eller parcelhuset. De vil på eventyr. Derfor stikker de af. Du skal ikke være bange for, at din hund ikke kan lide dig. Den elsker dig, og derfor er det også rigtig synd, når den ikke kan finde hjem.

Hundetegn – Så bliver din hund aldrig helt væk

Én af tingene du kan gøre, for at mindske risikoen for, at din hund løber hjemmefra er at sætte hegn op i maven. Så selv om din hund en dag er hurtig og smutter ud af døren, mens du tømmer postkassen, så kommer den ikke meget længere end til baghaven. Det er betryggende, og om sommeren kan du på den måde også godt lade din hund nyde solen i haven uden at frygte, at den render efter nogen. Men lettest er det, hvis din hund har hundetegn. Det er et must.

Køb hundetegn her!

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør