Juwel akvarium – til dig, der skal have fisk for første gang

25 sep
Prøv et juwel akvarie (foto petworld.dk)

Prøv et juwel akvarie (foto petworld.dk)

Har du også altid har været lidt småfascineret af livet under vand? Måske startede det med disneyklassikeren ’Den lille havfrue’? Måske en snorkeltur i Thailand? Eller bare din SFO’s akvarium fyldt med små farverige fisk, som I på skift måtte fodre? Jep, så er du sandelig ikke alene. Fisk er nemlig meget udbredte i de danske hjem, på arbejdspladser og i forskellige institutioner, fordi de er nemme at have med at gøre sammenlignet med andre dyr.

Hvis du så har besluttet dig for, at ja, du kaster dig sgu ud i at holde fisk, så er der nogle ting, der er gode at være opmærksom på. For nok har du en interesse, men kan din interesse drives til et decideret hobbyniveau? Svaret er, at det ved du selvfølgelig ikke endnu, fordi du endnu ikke er kommet i gang – og derfor er det en rigtig god ide at starte ud i det små.

Juwel for nybegyndere

Akvariet vil typisk være det, du hurtigst kommer til at smide en pokkers masse penge efter. Fordi de fås i rigtig mange prisklasser, og hvis du er blevet lidt bidt af hele fiske-ideen, er det let at blive revet med. Men tag lige en pause og tænk dig godt om. Måske skal du ikke investere 6000 kr. i noget, du reelt ikke ved, fanger din interesse. Måske er det mere realistisk at smide 1500 efter et akvarium og så afvente at se, om du bliver bidt af din nye interesse.

Til det formål er Juwl akvarier gode. De har såmænd akvarier oppe i 6000+ kroner skalaen, men de har også nogle, der er lettere at komme i nærheden af økonomisk.

Den helt store fordel ved Juwel er, at akvariet er komplet udstyret med indvendigt filter, armatur, varmelegeme og pumpe. Ting, der ellers ville få dit lille hygge foretagende til at blive en ganske dyr affære. Her får du det hele med, og derfor er Juwel oplagt til nybegyndere.

Se et udvalg af Juwel her

Share

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Emuleguides

Masser af guides til kæledyr og tilbehør